Sorteer op
Sorteer op

Maileg


Het merk Maileg is opgericht in 1999 door Dorthe en Erik Malil. Echt origineel, handgemaakt speelgoed uit Denemarken. 
Maileg heeft een grote collectie poppen, rammelaars en knuffels. Alles is prachtig afgewerkt en heeft een 'eigen' Mailegstyle.
Muizenfamilies, konijnenfamilies, rammelaars, tandendoosjes en nog veel meer.
Wij zijn groot fan van de familie muis, jij ook?

Maileg tandenfee

Maileg tandenfee is er in een gouden of blauwe uitvoering. De tandenfee zit in een doosje. Ze heeft een mooie hoed op en een rugzakje om. Hier kun het tandje in stoppen, de tandenfee komt stopt er dan een centje in. Bij de tandenfee zit een los tandendoosje om alle tandjes te bewaren. 

Maileg muisje in een doosje

Maileg heeft muisjes in koffertjes en vele muisjes in doosjes. De doosjes lijken op grote luciferdoosjes. Je hebt meteen een mooie cadeauverpakking.
In het doosje een matrasje, dekentje en kussentje. De muisjes hebben allemaal een eigen identiteit. Grote zus, kleine zus, grote broer en kleine broer, een tweelingmuis of een sleep and awake muisje. Dit laatste babymuisje heeft aan 1 kant een open oogje en een slapend oogje aan de andere kant. 
Dit zijn mooie cadeautjes om weg te geven.

Maileg koningin en koning

Wat zijn ze leuk, de nieuwe muizen van Maileg. De koning heeft een mantel en een kroon en de koningin een prachtige jurk en een kroon. Er zijn zelfs losse kleertjes te verkrijgen, zo tover je de koning om in een zuster of een chefkok. 

 

 

 

 

© 2014 - 2020 Kind zo blij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel