Sorteer op
Sorteer op

Micro Step


Wim Ouboter, een Zwitser met Nederlandse roots wilde een vervoersmiddel ontwikkelen waarmee hij korte afstanden kon afleggen. Het ontwerp moest licht, opvouwbaar en gemakkelijk in gebruik zijn. De Micro Step was geboren en werd snel wereldwijd bekend.

Een prachtig cadeau voor kinderen

Weet je soms niet meer wat je jouw kind kan geven? Dan is dit een prachtig cadeau. Gegarandeerd uren speel/step plezier.
De Micro-step is
een duurzaam product, geen wegwerpproduct. Het is gemaakt van goede kwaliteit. Mocht er toch iets kapot gaan, dan zijn alle onderdelen los te bestellen. Hierdoor heb je lang plezier van deze step. Je kunt de step nog een ronde doorgeven aan je broertje.

Microstep deluxe mini

De Microstep deluxe mini is een step voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het is een lichte step van maar 1,5 kg en verkrijgbaar in vele kleuren.
Je kunt de step overal mee naar toe nemen, want zo wordt het verplaatsen van A naar B veel leuker. Naast dat het leuk is om te steppen is het ook nog eens goed voor de motoriek. Door het verplaatsen van je gewicht surf je als het ware over de weg. 

Microstep deluxe maxi

De Microstep deluxe maxi is een step van 5 tot 12 jaar. Net zo'n step als de Microstep deluxe mini alleen een maatje groter. Je kunt het stuur in hoogte verstellen. Het verschil is dat deze step een 1 kg zwaarder is, een metalen rem en een breder board + achterwiel heeft. Dit omdat je op deze step tot 70 kg mag steppen. 

Microstep accessoires

Heb je alle accessoires al gezien van de Micro step? Maak je step nog mooier door linten in stuur te prikken, een poppenmandjedierenkopje of een fietsmandje voorop te plaatsen. Er is van alles! Of de led-lampen. Enkele steppen hebben led-lampen aan de voorkant. Dit maakt de step nog flitsender. 
 

Enkele weetjes
- De Mini Micro step kan tot max. 35 kg.
- De Maxi Micro step kan tot max. 70 kg.

- De hoogte van het stuur is verstelbaar. De ideale hoogte is het stuur op navelhoogte.
- Een stevige en lichte step 
- Bijna alle onderdelen zijn vervangbaar (veel valt ook binnen de garantie)  
- Siliconen letters op 'het dek' zorgen voor extra grip.
- Door 2 wieltjes aan de voorzijde is de step superstabiel.
- Nu ook met toffe lichtjes in de wielen.
- Een veilige rem.
- Verkrijgbaar in vele leuke kleuren
- Streeploze wielen

Mochten we een kleur niet op voorraad hebben? Contact ons dan, dan gaan we kijken of de kleur te bestelling is. 

 

© 2014 - 2020 Kind zo blij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel