Outfitinspiratie - Bobo Choses short geese


Whoop whoop, een nieuwe outfitinspiratie! 
Ditmaal met het shortje van Bobo Choses, 'short geese'.
Het heeft een allover print van gansen, maar wij het lijkt meer op eendjes. Anyway, het ziet er superschattig uit EN hoera, het is zo goed te dragen door jongens en meisjes.
Van welke combinatie word jij blij?

bobo_choses_short_rood_geese

Bobo_choses_short_rood_geese

Luipaard is altijd goed! Dus waarom niet op een knalrode short van Bobo Choses?
Dit is een sweater van Maed for mini leopard. Gemaakt van terry stof.

Bobo_choses_terry_sweater-leopard

Een unisex shortje van Bobo Choses, dus je kunt er zoveel kanten mee op. Combineer het met een shirtje van Piupiuchick met hun logo erop, sokken lines van Bobo choses eronder en een cap, Popcorn van Mini Rodini.

Helemaal in Bobo-stijl. Combineer het shortje met een sweater van Bobo Choses met een afbeelding van een geweldige hond erop. Een knuffel van Jellycat onder de arm en een-wel-hele-erge-toffe rugzak met (hot)dogs van Parkland. Klaar!

Voor een meer een girly-look draag je er een bouse/shirt van Maed for mini erop. Appeltjes tas mee van engelpunt met een lievelingsknuffel van Maileg.

Dit is het zachtste shirt wat je ooit hebt gevoeld. Een shirt met een afbeelding van een pelikaan van Lotiekids. Tas van Parkland met een nieuwe leopard print en draag waterschoenen van Enfant eronder.

Deze sweaters van Repose AMS zijn zo makkelijk! Je kunt ze overal bij combineren en het is te dragen door jongens en meisjes. 

 

 

© 2014 - 2020 Kind zo blij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel