Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Micro step verkrijgbaar in Dordrecht

Micro step verkrijgbaar in Dordrecht

Dé Micro step is verkrijgbaar in Dordrecht – hoera!
Nadat Micro step ons benaderde om verkooppunt te worden hebben wij niet lang hoeven na te hoeven denken om deze fijne steppen toe te voegen aan ons assortiment.  Want dit zijn de allerbeste, fijnste, coolste steppen. Voor jong en oud!
Naast dat het leuk is om te steppen is het ook nog eens goed voor de motoriek. Door het verplaatsen van je gewicht surf je als het ware over de weg.
Bekijk alle fijne Micro stepjes hier.

Een duurzame kinder step 

Waarom vinden wij dit een duurzaam step?
Deze step is lekker stevig waardoor je er lang plezier van hebt. Je geeft de step gewoon door aan een broertje, zusje of aan het buurjongetje. Zeker dat hij er ook lang plezier aan heeft.
+ Alle onderdelen zijn los te bestellen, dus mocht er toch een rem kapot gaan of zijn er nieuwe handvatten nodig? We kunnen alles in jouw gewenste kleur bestellen. Mix & match er lekker op los.
Wist je dat ze sinds kort ook een Micro step deluxe eco (limited edition) hebben? Deze step is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. De voetplaat en rem van de Mini Micro step deluxe ECO zijn gemaakt van gerecyclede visnetten en ander plastic afval. Dit klinkt goed, vind je niet?

Mini Micro step deluxe

De mini Micro step deluxe is een step voor kinderen van 2 tot 6 jaar.
Het is een lichte step van maar 1,5 kg en verkrijgbaar in vele kleuren.
Je kunt de step overal mee naar toe nemen, want zo wordt het verplaatsen van A naar B veel leuker.

Maxi Micro step deluxe 

De maxi Micro step deluxe is een step van kinderen van 5 tot 12 jaar. Het is net zo’n step als de mini Micro step alleen een maatje groter. Je kunt het stuur in hoogte verstellen. Het verschil is dat deze step een 1 kg zwaarder is, een metalen rem en een breder board + achterwiel heeft. Dit omdat je op deze step tot 70 kg mag steppen.

Ook een step voor ‘adults’

Niet alleen kinderen kunnen lekker steppen, maar zeker ook volwassenen en tieners.
Alle steppen die verkrijgbaar zijn op de website van Micro step kunnen wij bestellen. Kies bijvoorbeeld een step uit Micro step flex serie, met 2 wielen of een 3-wiel kickboards.

Pimp je step

Maak het steppen nog leuker door er een accessoire bij te kiezen. Regenboog linten voor in de handvatten, een poppenzitje voorop, fietsmandje of een lief/stoer dierenkopje. Of kies een step met led-lampjes, ziet er nog leuker uit. Steel de show!
Een dikke vette cadeautip!

Categorieën: