Filter

Maileg

Het merk Maileg is opgericht in 1999 door Dorthe en Erik Malil. Origineel, handgemaakt speelgoed uit Denemarken.
Maileg heeft een grote collectie poppen, rammelaars en knuffels. Alles is prachtig afgewerkt en heeft een ‘eigen’ Maileg-style.
Muizenfamilies, konijnenfamilies, rammelaars, tandendoosjes en nog veel meer.
Wij zijn groot fan van de familie muis, jij ook?

Tandenfee

De tandenfee al gezien? De gouden tandenfee zit in een doosje. Ze heeft een mooie hoed op en een rugzakje om. Hier kun het tandje in stoppen, de tandenfee komt stopt er dan een centje in. Bij de tandenfee zit een los tandendoosje om alle tandjes te bewaren.

Muisjes in een doosje

De muisjes ‘wonen’ in een koffertje of in een doosje. De doosjes lijken op grote luciferdoosjes. Je hebt meteen een mooie cadeauverpakking.
In het doosje een matrasje, dekentje en kussentje. De muisjes hebben allemaal een eigen identiteit, samen vormen zij een grote familie. Grote zus, kleine zus, grote broer en kleine broer, een tweelingmuis of een sleep and awake muisje. Dit laatste babymuisje heeft aan 1 kant een open oogje en een slapend oogje aan de andere kant.
Dit zijn mooie cadeautjes om weg te geven.

Maileg koningin en koning

Wat zijn ze leuk, de nieuwe muizen. De koning heeft een mantel en een kroon en de koningin een prachtige jurk en een kroon. Er zijn zelfs losse kleertjes te verkrijgen, zo tover je de koning om in een zuster of een chefkok.