Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Sproet & Sprout

Toont alle 5

Sproet & Sprout beanie pompon raspberry pink

35.00 14.00
  • Maat M

Sproet & Sprout sweater knit fern green

69.00 27.60
  • 5 jaar
  • 12 jaar

Sproet & Sprout longsleeve raglan marmot

36.00 14.40
  • 7 jaar

Sproet & Sprout sweatpants schoko print

52.00 20.80
  • 3 jaar

Sproet & Sprout sokken diagonal stripe fren green

13.00 5.20
  • 31 - 34

Het Nederlandse merk Sproet & Sprout.
Achter dit toffe merk zitten twee leuke mensen, lees ons interview met Sproet & Sprout als je hier mee over wilt weten.
Kinderkleding met een stoere look & veel humor. Fijne stoffen (bio!) en leuke modellen. Niet te moeilijk en wel origineel. Daar houden wij van!

Tuscan holiday at Nonna’s – de nieuwe lente-/zomer collectie

Een eerbetoon aan de langzame zomers in het landhuis van Nonna, hoog in de Toscaanse heuvels. Waar tijd niet van essentieel belang is en het leven eenvoudig is. Slenteren door kleine Italiaanse dorpjes met gele huisjes, mooie houten deuren en op elke straathoek wel iemand om mee te spelen.

Waar opa zijn percolator gebruikt om de perfecte slow coffee te maken en oma haar dagen doorbrengt met het bakken van de perfecte dolce. Niets smaakte ooit beter dan een zoet stuk torta della nonna in de dennentuin na een lange dag vol plezier. Het soort taart dat alleen jouw Nonna kan maken.

Op het strand bij Cinque Terre hangen we rond met familie. Terwijl oma in haar zonnestoel zit, met haar ouderwetse kattenoogzonnebril op. We eten, drinken en lachen tot de zon ondergaat.

Deze collectie past perfect bij het typisch Italiaanse leven. Neutrale kleuren samen met olijfgroen, azzurablauw en pomodororood.

Zwemkleding in de lente-/zomer collectie

Hippe zwemkleding voor klein en groot. Badpakjes met ruffeltjes, een zwemshort van klein tot groot en dit seizoen ook een UV shirt met krokodillen. Hiermee steel je de show in het zwembad of strand.

Maatvoering

Hoe valt dit merk? Deze vraag krijgen wij regelmatig.
Het merk valt niet ruim. Soms vallen de sweaters korter, de shirts op maat en de broeken ruim. We proberen het goed te beschrijven in de beschrijving bij onze artikelen.
Twijfel je toch?
Stuur ons dan een berichtje en we meten het graag voor je op.