Alleen maar duurzame merken NL gratis verzending > €100

Product Tag - Repose AMS

Filter

Repose AMS

In-Yeo Couperus is het creatieve brein achter het prachtige kinderkledingmerk Repose AMS. Ze ontwerpt mooie kinderkleding.
Bij het zien van haar collecties krijgen wij altijd een WAUW gevoel!
Lees je ons enthousiasme al?

Repose AMS – collectie ‘eveything’

De nieuwe collectie van Repose AMS – ‘everything’. Lekker veel kleur, mega mega zacht, een beetje funky, urban-look … ach, wij zijn fan!
Mooie jurkjes met bloemen, fantastische kragen, lekkere joggers, jaren ’80 riemen, sporty sokken.

Stijlvolle kleding

In 2014 is ze gestart met wollen dekens in de meest prachtige kleuren voor de kleintjes. Dit was maar een kleine oplage. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een kindermerk wat we niet meer weg kunnen denken. Kleding voor kinderen van 2 tot 14 jaar. De kleding is stijlvol en draagt fijn. We zouden het als volwassenen ook graag aan willen trekken. Ben je klein van stuk? Dan heb je het geluk dat je heel soms maat 14 (jr) gewoon past!

Sweaters en truien

Elke keer weet In-Yeo ons te verrassen met een mooie collectie. Het is een feestje om een nieuwe collectie in onze winkel te presenteren. Zij gebruikt duurzame materialen voor de productie van haar kleding. De heerlijke sweaters zijn gemaakt van het zachtste organische katoen. De gebreide vesten en truien zijn van goede kwaliteit en blijven daardoor supermooi.

Jassen

WoW, deze jassen wil je hebben. Stijlvol, opvallend.
Een puffy jas met veel kleur of een te-gekke-bloemen jas, waar je zeker de show mee steelt!

U heeft dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd: