Filter

Jellycat knuffels

Jellycat knuffels, dit zijn de leukste knuffels die er zijn.
Het Engelse merk staat voor knuffels van hoge kwaliteit. De knuffels zijn zacht, origineel en een beetje eigenwijs. Wat denk je van struisvogel Odette, een pauw met gouden schoentjes of meneer Potvis?! Wij zijn fan!
De knuffels zijn verkrijgbaar in vele maatjes. Leuk voor baby’s maar zeker ook leuk voor grotere kinderen. Stuk voor stuk eyecatchers!
Dit worden de beste vriendjes van jouw kind.

Octopus

Heb je hem gespot? De octopussenfamilie van Jellycat? Maak kennis met Odell en Inky. Hier maak je iedereen blij mee (zelfs de ouders). Het staat mooi in een baby-, kinderkamer en je kunt er heerlijk mee knuffelen. Ze zijn zelfs verkrijgbaar in 4 maten; baby 14 cm cm, little 23 cm, medium 49 cm en really big 75 cm.
De octopussen hebben altijd een lach op hun gezicht, mega lange tentakels en het hoofd is gevuld met korreltjes waardoor ze goed kunnen blijven zitten. Inky en Odell beleven de mooiste avonturen en zijn mega actief met hun 8 tentakels. Hebben we je overtuigd van hoe leuk ze wel niet zijn

Kraamcadeau

Met een knuffel van Jellycat zit je altijd goed. Hét perfecte kraamcadeau. Wat denk je van de bashfull konijntje of een slackajack aapje. De kersverse ouders gaan dit zeker waarderen. Jellycat knuffels hebben allemaal een eigen karakter, dus kies degene uit waarvan jij denkt dat het goed bij het kindje past. Een origineel cadeau, net even anders dan anders.

Mooie knuffels

De knuffels zijn gemaakt van 100% polyester en gevuld met kleine korreltjes. Het leuke is dat ze hierdoor kunnen blijven zitten. Je kunt ermee knuffelen maar het staat ook gezellig om ze decoratie in een kinderkamer neer te zetten. Geschikt voor alle leeftijden.