Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Piupiuchick

Showing the single result

Piupiuchick knitted muts green ecru stripe

 29,95  11,98
  • Maat S

Piupiuchick, een prachtig merk uit Portugal. Hoe je het uitspreekt?
Pioe pioe tjiek. Wij hebben ook even moeten oefenen.
En wat het betekend? Helemaal niets! Piupiuchick wilde graag een naam die niet eerder is gebruikt. Dat is gelukt!
Een kindermerk met kleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar.

De ontwerpers

Mariana en Inez zijn zussen, gestart in 2012. Ze komen beide uit het bedrijfsleven en hebben een passie voor mooie kinderkleding. De zussen zijn vanuit het niets gestart met Piupiuchick. Zonder enige ervaring, wat regelmatig lachwekkende situaties opgeleverde. Bijv. tijdens een beurs niet goed weten wat je eigen inkoopprijzen en marges zijn. Inmiddels is het merk langzaam uitgegroeid tot een prachtig merk.

Mariana zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt binnen het bedrijf en Inez is de designer. Inmiddels bestaat het totale team uit 8 mensen die zich volledig inzetten om het mooie merk steeds verder uit te bouwen en ons elke keer weer te verrassen met nieuwe collecties. Het merk staat voor creativiteit, passie en een goede dosis humor. De kleding moet het beste uit je kindertijd halen. Daarom gebruiken ze de mooiste materialen met leuke en speelse designs.

Goede kinderkleding

Het kinderkleding merk is gevestigd in het mooie Porto. De productie vind hier ook plaats, zodat ze alles nauwlettend in de gaten kunnen houden. Ze hebben zelf een agentschap die zich volledig met de productie bezig houdt. Hoe fijn is dat! De kwaliteit van de kleding is goed en veelal gemaakt van natuurlijke materialen.
En mocht je in Porto zijn? Ze hebben daar een prachtige eigen winkel.

Babykleding 

Een uitgebreide baby lijn met de mooiste kleding voor jouw kleintje. Een beetje bohemian-stijl; met lieve bloomers, shirtjes en fijne jumpsuits die net even anders zijn dan je gewend bent. Echt met een gouden randje!

Kinderkleding tot 14 jaar

Kinderkleding voor kinderen tot 14 jaar. Dus voor tieners is er voldoende leuks te verkrijgen.
Lange rokken en jurken, leuke sweaters met prints en tuinpakken. Piupiuchick gebruikt veelal katoen en gebreide stoffen. Shirts en shorts kunnen zeker door boys & girls gedragen worden. De collectie is een tikkeltje retro en zo leuk!