Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Over ons

Kind zo blij is een webwinkel en winkel.
In ons prachtig pand aan de Voorstraat in Dordrecht verkopen wij, 2 vriendinnen Nelleke en Stella de allerleukste kleding, musthaves en accessoires voor kids. Van wieg tot puberteit kun je bij ons terecht met een mooie mix aan merken.

Kleding van mooie materialen, duurzaam en eerlijk geproduceerd. Dat vinden wij belangrijk. Er komen geen kinderhandjes aan te pas, niemand wordt uitgebuit en het milieu wordt tot een minimum belast.
Gelukkig gaat dat goed samen met hippe en tijdloze kidsfashion. Kleding die was na was mooi blijft en tegen een stootje kan. Fijn om te dragen qua comfort en fijn om te zien. Dat is wel zo leuk voor mama en papa.
Klinkt goed, vind je niet?

Ook voor de liefste kraamcadeaus en andere waar-je-heel-hebberig-van wordt cadeaus kun je bij ons terecht. Keer op keer proberen we producten uit te zoeken waar iedereen blij van wordt.

Wist je dat voorheen in onze winkel de Zeeman heeft gezeten?
Wel 40 jaar lang! Mocht je een keer in de buurt zijn, kom dan maar eens naar binnen. De glazen lichtbakken in het plafond zijn origineel. Dit heeft jaren verborgen gezeten, gelukkig zijn ze nu weer te zien.

We hopen je snel te zien.

Veel shopplezier!

Liefs,
Nelleke & Stella

Kind zo blij
Voorstraat 302
3311 CW Dordrecht
info@kindzoblij.nl
+316 27549960

Openingstijden | Dinsdag tot zaterdag | 10.00 – 17.00 uur