Filter

Bobo Choses

Jaa, wat een prachtig merk. Wat? Nog nooit van dit merk gehoord?
Bobo Choses is zo’n merk waar wij als een ‘kind zo blij’ van worden!
Een eigenzinnig merk, ontstaan in 2008 onder de Spaanse zon. Het leuke van dit Spaanse merk is dat elke nieuwe collectie ontstaat vanuit een verhaal. Het begint met een mooi kinderboek vol met prachtige illustraties, waaruit ze gaan werken aan de kledinglijn.

Iedere collectie wordt met veel zorg gemaakt en de prints worden met de hand geïllustreerd. De kleding draagt comfortabel door de zachte en soepele stoffen die ze gebruiken. Bobo choses staat erom bekend dat hun kleding een beetje oversized valt. De reden hierachter is dat je er dan ook extra lang mee kunt doen. Dit is wat Bobo choses ook echt uitdraagt, wees zuinig en zorg voor de aarde.

Bobo Choses AW22 collectie – Forever now

Wat is tijd? Wie is het? Wat wil het? Bobo Choses’ nieuwste collectie gaat over tijd. Tijd vinden volwassenen lastig, het gaat veel te snel, er zitten gewoonweg te weinig uren in 1 dag. Voor kinderen is dit anders. Kinderen gaan er op eigen manier mee. Voor hen is tijd flexibel, kneedbaar, vriendelijk en altijd aanwezig.

Bobo Choses presenteert zijn Autumn Winter 2022-collectie, Forever
Now! Het is nooit te laat om plezier te hebben!

Bobo Choses baby collectie

Er is een speciale baby collectie met de zachtste broekjes, leggings, sweaters en meer. De babylijn heeft net als de kinderlijn grappige details en eigenzinnige prints. Kortom, ook voor de allerkleinsten is er genoeg te vinden in deze wondere wereld.