Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Bobo Choses

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug

Jaa, wat een prachtig merk. Wat? Nog nooit van dit merk gehoord?
Bobo Choses is zo’n merk waar wij als een ‘kind zo blij’ van worden!
Een eigenzinnig merk, ontstaan in 2008 onder de Spaanse zon. Het leuke van dit Spaanse merk is dat elke nieuwe collectie ontstaat vanuit een verhaal. Het begint met een mooi kinderboek vol met prachtige illustraties, waaruit ze gaan werken aan de kledinglijn.

Iedere collectie wordt met veel zorg gemaakt en de prints worden met de hand geïllustreerd. De kleding draagt comfortabel door de zachte en soepele stoffen die ze gebruiken. Bobo choses staat erom bekend dat hun kleding een beetje oversized valt. De reden hierachter is dat je er dan ook extra lang mee kunt doen. Dit is wat Bobo choses ook echt uitdraagt, wees zuinig en zorg voor de aarde.

Bobo Choses SS23 collectie – Living in a Shell

Bobo Choses presenteert zijn lente, zomer 2023-collectie, Living in a Shell. Het is nooit te laat om plezier te hebben!

Let’s go unisex! Deze collectie is nog beter te dragen door jongens en meisjes. Alle ontwerpen zijn zo gemaakt om lekker in te spelen en te bewegen.

Heldere en gedurfde kleuren in deze collectie, maar ook zachte kleuren zoals
perzik, lichtblauw, lavendel, lichtroze en paars. Natuurlijke kleuren zoals ecru, tan en terracotta + levendige kleuren zoals rood, elektrisch blauw, geel, groen. Enkele stuks hebben een speciale wassing om een kledingstuk meer persoonlijkheid te geven.
Maak kennis met mr. Birdie, Pelikaan, zeester, een vriendelijke inktvis en een hermietkreeft. Vaar mee met de bootjes of droom weg in de zee.

We zijn gevoelig, zorgzaam en verlegen. We zijn niet gemaakt voor de schijnwerpers, maar schijnen onder een ander licht. We zijn stil omdat we vredig zijn. Onze ogen ontmoeten die van iedereen. We maken het iedereen om ons heen graag comfortabel. We genieten van onze oren, dus we luisteren meer dan dat we praten. We verkleden ons graag in kostuums en
dragen maskers. Wij verkiezen de zee boven de stad. We maken de wereld een zachtere plek. We leven in onze schulp. 

Bobo Choses baby collectie

Er is een speciale baby collectie met de zachtste broekjes, leggings, sweaters en meer. De babylijn heeft net als de kinderlijn grappige details en eigenzinnige prints. Kortom, ook voor de allerkleinsten is er genoeg te vinden in deze wondere wereld.