Alleen maar duurzame merken NL gratis verzending > €100

Product Tag - Bobo Choses

Filter

Bobo Choses

Jaa, wat een prachtig merk. Wat? Nog nooit van Bobo Choses gehoord?
Bobo Choses is zo’n merk waar wij als een ‘kind zo blij’ van worden!
Een eigenzinnig merk, ontstaan in 2008 onder de Spaanse zon. Het leuke van Bobo choses is dat elke nieuwe collectie ontstaat vanuit een verhaal. Het begint met een mooi kinderboek vol met prachtige illustraties, waaruit ze gaan werken aan de kledinglijn.

Iedere collectie wordt met veel zorg gemaakt en de prints worden met de hand geïllustreerd. De kleding draagt comfortabel door de zachte en soepele stoffen die ze gebruiken. Bobo choses staat erom bekend dat hun kleding een beetje oversized valt. De reden hierachter is dat je er dan ook extra lang mee kunt doen. Dit is wat Bobo choses ook echt uitdraagt, wees zuinig en zorg voor de aarde.

Bobo Choses talking Bobo

Talk talk talking… Bobo Choses. Praten is een manier van ‘zijn’. Het is natuurlijk en kinderen doen het graag.
Kinderen leven in een verbeeldingswereld. Leven op de grens tussen realiteit en verbeelding. Bij kinderen kan iedereen een vriend zijn, groot of klein, kleurrijk, verlegen of chagrijnig.
De collectie bestaat uit veel unisex kleding. Lekker oversized en modellen die  comfortabel dragen. Het kan op meerdere manieren gecombineerd worden voor zowel jongens en meisjes. Kleding voor ieder kind!
Veel kleur zoals blauw, roze en grijs maar ook levendige kleuren violet en curry.
De kledingstukken geven een persoonlijkheid zoals je van Bobo gewend bent.
Gewaagde prints van geleerde wormen en theekopjes die naar je glimlachen.
de kledingstukken laten trillen en ze persoonlijkheid geven.

Bobo Choses baby collectie

Er is een speciale baby collectie met de zachtste broekjes, leggings, sweaters en meer. De babylijn heeft net als de kinderlijn grappige details en eigenzinnige prints. Kortom, ook voor de allerkleinsten is er genoeg te vinden in de wereld van Bobo choses.

U heeft dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd: