Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Algemene voorwaarden kindzoblij.nl

Lees je de algemene voorwaarden goed door. Mocht je na het lezen nog vragen hebben? Stuur ons dan een e-mail.

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die je plaatst bij Kind zo blij. Door het vakje bij de bestelling aan te vinken, accepteer je de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van Kind zo blij.
Kind zo blij behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Kind zo blij is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer:  
93455348
Kind zo blij (winkel en webwinkel)
Voorstraat 302 3311 CW Dordrecht
BTW nummer: NL005025341B97

1. Totstandkoming van de overeenkomst

De (koop)overeenkomst komt tot stand als een klant een bestelling bij Kind zo blij wordt geplaatst en deze bestelling door Kind zo blij wordt bevestigd.

2. Prijzen

Alle prijzen van de getoonde artikelen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.
Kind zo blij behoudt het recht voor op prijsafwijkingen. Prijswijzigingen worden zo snel als mogelijk vermeld. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

3. Verzendkosten

De verzend- en retourkosten zijn voor de koper.
Mocht er sprake zijn van een verkeerd verzonden artikel of andere onjuistheden, neem dan contact op met Kind zo blij.
Voor het verzenden van de bestelling zijn er standaardtarieven.
Voor meer informatie, bekijk het kopje ‘verzenden en retourneren‘.

4. Betaling

Je kunt betalen betalen via iDeal, Paypal of creditcard.
Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Zodra je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en btw.

5. Levering

Kind zo blij verstuurd pakketten met PostNL. Na ontvangst van de bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail.

Zodra de betaling is ontvangen, wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden op werkdagen van dinsdag tot vrijdag. De bezorgtijd is afhankelijk van PosNL, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Je krijgt een bericht zodra je bestelling verstuurd is. Als een bepaald product niet voorradig is, dan staat dit bij het specifieke product vermeld. Je krijgt altijd bericht als de levering wat langer duurt dan je van Kind zo blij gewend bent, je krijgt dan een vermelding van de verwachte levertijd.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres.

Mocht je bestelling bij ons retour komen, omdat PostNL het niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het tegen betaling van de verzendkosten, opnieuw door Kind zo blij te laten versturen.

6. Ruilen en retourneren

Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen bekijken, beoordelen en/of passen. De veertien dagen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling.
Indien de artikelen niet aan de wensen voldoet kunnen de artikel(en) binnen 14 dagen geretourneerd worden.
Bij sale producten kan dit binnen 8 werkdagen.
Sale met 50% korting of meer kan niet geretourneerd worden.

Je kunt het artikel aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat en niet gedragen is, in de originele verpakking, met aangehecht artikel kaartje. Als het artikel niet meer geschikt is voor wederverkoop behoudt Kind zo blij het recht om de retourzending niet te accepteren en/of het volledige bedrag niet retour te storten. De retourartikelen moeten voldoende gefrankeerd zijn.
Kind zo blij behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen door de klant zijn teruggestuurd.

Voordat je een artikel retour zendt, breng je Kind zo blij hiervan op de hoogte. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar Kind zo blij.
Na een reactie van Kind zo blij kun je de artikelen retour sturen. Voor meer informatie, zie het kopje Verzenden en retourneren.
Kind zo blij betaald binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het bedrag terug.

Bij het ruilen van een artikel zijn de retourkosten voor de klant. De verzendkosten worden éénmalig door Kind zo blij betaald, mits het om een hetzelfde artikel gaat in een andere maat.

7. Productaansprakelijkheid

Kind zo blij is niet de producent van de te leveren artikelen en niet aansprakelijk voor gebreken in de artikelen.
Bij klachten neem dan binnen 48 uur contact op. Kind zo blij neemt dan contact op met de leverancier.

8. Privacyverklaring

Kind zo blij verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jouw verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden. Lees meer informatie.

9. Klachten

Kind zo blij wil graag tevreden klanten. Mocht je een klacht hebben, stuur dan een e-mail sturen aan info@kindzoblij.nl
Wij zullen dan samen op zoek gaan naar een juiste oplossing.

10. Teleurstellende zwangerschap

Bij een teleurstellende zwangerschap kun je uiteraard de ongebruikte artikelen die gerelateerd zijn aan de zwangerschap (de kleine maatjes) retourneren naar kindzoblij.nl. De algemene voorwaarden blijven van kracht (zie: verzenden en retourneren) alleen dan vervalt de zichttermijn van 14 dagen.

11. Spaarsysteem

Kind zo blij sparen met ons spaarsysteem, online en offline. Lees hier meer over de do’s & don’ts.

© 2024 Kind zo blij

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming is het kopiëren van teksten, foto’s, artikelen of andere items op deze website verboden. Kind zo blij is de auteursrechthebbende.