Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Kenkô

Toont alle 5

Kenkô body calming oil baby

 20,00
  • One Size

Kenkô hugs body, home & linen spray

 37,50
  • One Size

Kenkô bath oil soothing baby

 17,50
  • One Size

Kenkô bath oil mother & baby

 27,50
  • One Size

Kenkô body calming oil mother

 24,50
  • One Size

“Mijn zwangerschap was de start van een magische reis door een onbekende transformerende wereld Het inspireerde me ook om een persoonlijke verzorgingslijn te ontwikkelen die deze transformatie zou ondersteunen.De beste natuurlijke zorg voor moeder en kind die de waardevolle momenten rondom de geboorte van je kind koestert.” – Eveline Kerkhof, oprichtster Kenkô.

Kenkô gebruik je vanaf je zwangerschap tot heel lang hierna.

Een verzorgingslijn gemaakt door moeder, voor moeders en hun kleintjes.
Goede kwaliteit verzorgsproducten voor moeder & baby. Denk aan badolie, cream wash en body olie. Alle producten zijn natuurlijk, zonder schadelijke toevoegingen.

De geur zal de intieme band tussen moeder (vader) en kind nog meer versterken en altijd een mooie herinnering geven als je deze geur later weer ruikt.

Een ‘goed’ product

De productie vind plaats in Nederland en zelfs de verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic. De doosjes zijn gemaakt van landbouwafval. Over alles is goed nagedacht.

Een goed doel

Een gedeelte van de opbrengst gaat naar stichting Mommaluv. Een stichting ie aanstaande moeders uit Europa verbindt met aanstaande moeders in een ontwikkelingsland,