Filter

Boxpakjes en rompers

De liefste pakjes voor de allerkleinste

Ben je opzoek naar een eerste pakje dan zit je bij ons helemaal goed! Als wij op inkoop gaan strooien we met regelmaat allemaal ahhhhs en oehhhss want echt voor baby’s is alles schattig en o zo lief.

Basic

Wil je graag een mooi basic pakje met of zonder voetjes. Het kan allemaal! Neem is een kijkje bij Gray label en MarMar Copenhagen. Bij beide merken vind je echt de fijnste eerste pakjes voor de allerkleinste. Pakjes met een overslagje in de mooiste kleuren en allemaal even zacht. Het merk Nix nut is ook een favoriet want hier weten ze ook hoe je een mooi boxpakje moet maken.

Printjes

Ga je liever voor een pakje met een printje dat kan natuurlijk ook. Er is genoeg leuks! Kijk maar is bij Bobo choses en bijv Konges slojd allemaal even mooi en lief.

Rompers

Rompers dat weten we als geen ander uit ervaring daar kun je er geen genoeg van hebben!! Echt niet nee echt niet! Wat is dan het allerbelangrijkste bij een goede romper. De kwaliteit! Die moet perfect zijn en tegen zo’n 250 wasbeurten kunnen;) Voor mooie rompers kijk je bij MarMar Copenhagen en bij Gray label