Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Mini Rodini

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug

Mini Rodini is een tof Zweeds kinderkledingmerk. Sinds 2006 is het Zweedse merk door illustrator/kunstenaar Cassandra Rhodin opgericht. Wist je dat haar overgrootvader een heuse circusdirecteur was? Hier haalt ze oneindig veel inspiratie vandaan. Dit zie je terug in haar speelse en kleurrijke designs. De kleding bevat een flinke dosis humor! Wie verzint er nu een kat met een zeemeerminnenstaart of een schildpad met een strikje? Cassandra gebruikt in haar funky ontwerpen altijd de natuur als uitgangspunt. Bijna alle dieren hebben wel een plekje gekregen in  1 van haar designs.

Duurzame kinderkleding

Een kledingstuk moet niet alleen leuk zijn om naar te kijken maar het moet bij Mini Rodini ook op de juiste manier geproduceerd worden. Dit is belangrijk voor het hele proces van het ontwerp tot aan bereiken van de winkeliers. Je ziet het terug in de verpakkingswijze (gerecycled plastic), transport en aan alle materialen die gebruikt worden. Biologisch katoen, plastic afval uit de oceaan om de leukste zwemkleding mee te maken, houtpulp voor de zachtste longsleeves en de mooiste rugzakken van gerecycled polyester.
En echt, de kleding is gemaakt van hoge kwaliteit, je kunt het wassen, wassen en wassen, het blijft er prachtig uitzien. Op en top duurzaamheid!

De mooiste jassen

Een Zweeds spreekwoord dat zegt: “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”, wat betekent: “Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel”. De jassen zijn een ode aan dit gezegde; waterafstotend, koubestendig. Uitermate geschikt voor ons Nederlandse klimaat.

Sale Mini Rodini

Liever Mini Rodini kopen voor een sale prijsje? Kijk snel op onze sale pagina.