Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Salt water sandals maattabel surfer – swimmer – shark

Salt water sandals maattabel surfer – swimmer – shark

Lastig hé, de maat online bepalen. Bekijk hier de Salt water sandals maattabel surfer, shark en swimmer.
Zo gaan we het doen:

– Omcirkel de grootste (!) voet van je kind en meet het op.
– Bekijk de foto in deze blog. Je ziet de maat van de binnenzool en de maat van de voet die Salt Water Sandals adviseert. Let op, er zijn verschillende tabellen – dus check de juiste maattabel.

Kies alsjeblieft niet te ruim. Je denkt misschien, dan kunnen ze er langer mee doen. Maar echt… kinderen gaan vallen tijdens het rennen/spelen. Dit wil je niet. 1 cm – 1,3 cm is de beste groei ruimte.

Welke maat Salt Water Sandals kies je van de fijnste sandalen die er zijn?
Een korte uitleg over de verschillende modellen én de juiste maatvoering.

Salt water sandals surfer

Salt water sandals surfer. Het surfer model was afgelopen jaar hét favoriete model in onze shop. Why? Door de stevige zool, de bandjes die verstelbaar zijn, geschikt voor alle soorten voeten en door de vele kleuren …. de perfecte sandaal.

Salt water sandals swimmer

Het swimmer model is een model met gevlochten bandjes aan de voorkant en een bandje rond de enkel. Het bandje rond de enkel is verstelbaar, de voorkant niet. Dit model is geschikt voor smalle voetjes, maar niet te smal. Het model heeft een dikke zool.

Salt water sandals shark

Het shark model valt qua zool hetzelfde als het surfer model. Kies één maat groter dan de maat die je nodig hebt. Het leertje bij de neus zit vast in de zool waardoor het wat kleiner valt. Niet geschikt voor kinderen met brede voeten.

Bekijk alle Salt water sandals hier.

Categorieën: