Filter

CarlijnQ

CarlijnQ is een fris, hip merk uit ons eigen kikkerlandje. De oprichtster Carlijn begon met ontwerpen na de geboorte van haar dochter Doris.
Haar kinderen zijn de grootste inspiratiebron voor haar collecties. Alle kleding wordt dan ook uitvoerig getest door haar 2 kinderen. Carlijn weet wat ze wil en vaart helemaal haar eigen koers.

Mocht je haar een keer ontmoeten? Ze neemt geen blad voor haar mond, what you see is what you get.
Houden wij van!

Collectie CarlijnQ

De kinderkleding van CarlijnQ is herkenbaar en uitgesproken. Toffe (allover) prints die veelal te dragen zijn door jongens en meisjes. In de collectie zitten vaak unisex prints, ideaal!
CarlijnQ blijft vernieuwen. Ze legt de lat steeds hoger en gaat telkens weer nieuwe uitdagingen aan. Zo komt ze met rugzakken van gerecyclede petflessen en alle zakjes waarin de kleding verpakt binnenkomt is bioplastic.
In de nieuwe collectie zitten weer goede prints. Libelles, slangen en draken.

Duurzame kinderkleding

CarlijnQ heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en de productie wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Alles moet op de juiste manier geproduceerd worden. De kleding wordt gemaakt van organisch katoen en soms van gerecyclede materialen.
CarlijnQ vindt het belangrijk dat we goed voor onze aarde zorgen. Dus geen fast-fashion, mid season sale of black friday. Kortom, kinderkleding met een goed verhaal.

Sokken en kniekousen

Als 1 merk de leuke sokken en kniekousen heeft is CarlijnQ het wel. Elke collectie heeft kniekousen en sokken met de tofste designs. Kniekousen met een grapje; een toffe print en soms zelfs twee verschillende kleuren. Laten kinderen dat nou net leuk vinden, om twee verschillende sokken aan te trekken. Ze matchen helemaal goed met de collectie en zijn gemaakt van goede kwaliteit katoen.