Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Kraampakket

Kraampakket

Wil je een kraampakket geven, wat mooi, duurzaam en origineel is? Zoek niet verder!
Dan is dit hét cadeau voor de pasgeborene en kersverse ouders. We pakken het kraampakket met veel liefde voor je in, met mooie items uit onze winkel. De pakketten worden verzonden in een luxe verzenddoos.

Let op: de foto’s zijn voorbeelden van de kraampakketten. Ze geven je een idee van hoe de pakketten worden samengesteld. De inhoud van de kraampakketten kan bestaan uit een knuffeltje, sokjes, een (bijt)speeltje, een hydrofiele doek, een speenkoord, verzorgingsproducten of een basisitem uit de babycollectie. Denk aan een comfortabele jumpsuit of een mutsje. Geen seizoensgebonden producten. Dit alles ter waarde van het gekozen kraampakket.

Hoe werkt het?

Je kunt in het opmerkingenveld bij het afrekenen aangeven of het een cadeaupakket is voor een jongen, meisje of neutraal (als het geslacht nog niet bekend is). We voegen een lief kaartje toe waarop we een persoonlijke tekst van jou schrijven.

Wil je liever zelf een persoonlijk pakket samenstellen? Dat kan! Stuur ons een e-mail: info@kindzoblij.nl

Een zakelijke bestelling?

Geef een mooi kraampakket aan je medewerker, collega of zakelijke relatie. Als je dit pakket liever op factuur wilt ontvangen, stuur ons dan een e-mail. We kunnen het pakket direct naar de ontvanger sturen. De zakelijke factuur sturen we achteraf. De verzendkosten zijn per kraampakket € 4,95.

We streven ernaar om het kraampakket binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling te verzenden. 

Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via: info@kindzoblij.nl. We staan klaar om je te helpen en je een geweldige ervaring te bieden bij het vinden van het perfecte cadeau voor de pasgeborene.

Bekijk alle kraampakketten hier.

Categorieën: