Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Donsje Amsterdam in Dordrecht: exclusieve designs met cute-factor!

Donsje Amsterdam in Dordrecht: exclusieve designs met cute-factor!

Donsje Amsterdam in Dordrecht: exclusieve designs met cute-factor!
Het onweerstaanbare merk Donsje is de nieuwste aanwinst bij Kind zo blij. Met termen als ‘exclusieve designs’, ‘handgemaakt’ en ‘gezonde basis’ was het voor ons snel duidelijk dat Donsje past bij onze winkel en wat wij belangrijk vinden. Donsje is een merk van Nederlandse bodem met kleding voor kids t/m 6 jaar, schoenen en de mooiste accessoires.

Items van Donsje herken je meteen aan de schattige, mooie designs met een hoog aaibaarheidsgehalte. Een koalabeer op je rugzak, een veel te lieve tijger op je schoenen of een jas zo zacht dat je em niet uit wilt. Duurzaamheid staat voorop: de materialen – handgemaakt van premium leer en kwalitatieve stoffen – worden zorgvuldig geselecteerd. Donsje maakt alleen gebruik van veilige materialen die voldoen aan strenge Europese regelgeving, de beste selectie dus!

Schoenen van Donsje

Misschien zijn de schoenen van Donsje nog wel het meest herkenbaar. Vaak met een dier dat zo lief, maar ook zo mooi gemaakt is. Maar denk ook aan laarzen met prachtige leren veters of schoentjes met een katoenen sierlijke strik. En die kun je nu ook allemaal bij ons komen passen: van een warm slofje voor je kleine baby, tot stevige, eerste loopschoentjes of grotere schoenen voor de kids. Kom je het snel met eigen ogen bekijken?

Per najaar 2022 is Donsje verkrijgbaar in onze winkel.

Categorieën: