Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Londji, hier word je blij van

Londji, hier word je blij van

Ja, we hebben het gevonden! Londji, hier word je blij van,
Een speelgoed merk voor kinderen vanaf 3 t/m 103 jaar oud. Het wordt bedacht én gemaakt in Barcelona. Puzzels, spelletjes en speelgoed met net dat beetje extra.
Mooie, unieke illustraties en leuke vormgeving. Puzzels waarbij je de voor- en achterkant kunt puzzelen, puzzels in de vorm van een huisje of speelbord.
Londji maakt alles van natuurlijke en gerecyclede materialen. Denk aan gerecycled karton, FCS-hout en bedrukt met bio-inkt. Lekker duurzaam en een lust voor het oog. Een win-win!

De leukste puzzels van Londji

De puzzels van Londji zijn de leukste! Vinden wij dan hé. Er zijn vele verschillende voor de leeftijd van 3 tot 103 jaar.  Er zijn puzzels van 2 tot 1000 stukjes, in verschillende thema’s en kleuren. Puzzels voor de echte dino fans, ga mee op avontuur met brandweerman of steel de show in het circus.
Bekijk eens de My tree puzzel. Een puzzel die je aan 2 kanten kunt maken met aan beide kanten een mooie illustratie van een boom met leuke dieren erin. De ene kant staat de boom lekker groen en de andere kant zie je hoe het in de winter eruit ziet. Meteen een beetje educatief. 50 puzzelstukjes voor kinderen van 5-8 jaar.

Kaleidoscopes

Ken je ze nog, een kaleidoscopes? Londji heeft er meerdere. Klein, groot, een grappige vorm en mooie prints. In verschillende thema’s: Moon, Unicorn, Tresor, Forest en Prince. Een kaleidoscoop is een spiegelende, veelhoekige buis of koker. Als je er doorheen kijkt zie je de omgeving magisch. Overal waar je kijkt zie je de wereld anders. Een altijd goede cadeautip!

Bekijk de collectie van Londji hier. Geniet!

Categorieën: