Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Maed for mini

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug

MAED for mini is een merk om verliefd op te worden. Hoe leuk is het als je samen met je partner een bedrijf kan starten, wat ook nog eens succesvol is! Maerle Mulder en Edward Ouwerkerk zijn degene achter dit merk.

Voor jongens en meisjes

De collectie is voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar.
Ietsje meer voor meisjes, maar we merken dat er steeds meer goede jongensitems bijkomen, hoera!
De kinderkleding van is op de juiste manier geproduceerd, duurzaam en zoveel als mogelijk gemaakt van bio katoen. De perfecte combinatie!
Het fijne is ook dat de collectie zo goed met elkaar combineert. Mix and match er maar lekker op los.

Musthave kleding

Kijk eens rond op het schoolplein en je pikt de kleding van MAED for mini er zo uit. De items zijn stuk voor stuk echte eye-catchers. Denk bij de meisjeskleding aan ruffles, franjes en soepel vallende stoffen en bij jongens aan prints met een veel humor.

Collectie ’the Good times’ 

Eye-catchers, gemaakt van de fijnste stoffen… zo kun je de items uit de nieuwe collectie noemen, ‘Good times’. Lekker veel kleur en goede pasvormen. Steel de show met de altijd mooie items. Voor boys & girls.

Heerlijke kniesokken

Kniesokken horen echt bij MAED for mini. In elke collectie zijn er kniesokken te vinden met een goede print. De kniesokken matchen bij de gehele collectie en zijn favoriet bij velen. Een leuke tekst, een fijne rib, een gekke print, een mooi breisel of een altijd-goede-streep. Altijd met een fancy naam. Dit kun je toch niet niet leuk vinden?
Kniesokken staan leuk onder een rokje of jurk, maar zijn ook fijn voor een mini. Geen koude beentjes meer door de sokken lekker hoog op te trekken. De kniesokken zijn er al vanaf 0 maanden tot 10 jaar.

En, hebben we je al enthousiast gemaakt?
Dus is er een item in de collectie wat je leuk vindt? Wacht niet te lang, want de collectie vliegt altijd de winkel uit. Nabestellen is helaas niet mogelijk voor ons.