Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Petit Pan

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug

Pan & Mirjam zijn een setje en hebben sinds 2002 het merk Petit Pan samen opgericht. Pan komt uit Welfang uit de provincie Shandong.
Een familie die vliegers maakten. Het maken van vliegers werd doorgegeven van vader op zoon. Voor Petit Pan vloog Pan met vliegers op festivals over de hele wereld.

Tegenwoordig kan Pan bij Petit Pan zijn creativiteit uiten door de mooiste creaties te ontwerpen. Mirjam organiseerde voor Petit Pan kunstworkshops voor kinderen. Tegenwoordig ontwerpt ze de kleuren en patronen om het dagelijks leven leuker te maken. Plezier hebben om iets moois te creëren en het over te brengen naar kind of volwassene.

Hoe wordt de decoratie gemaakt?

De bamboe planten worden in de lengte doorgesneden. Ze worden vervolgens verhit om ze in de vorm van een bloem, walvis of wolk te vormen. De kleine bamboe staafjes worden met elkaar verbonden door zeer kleine touwtjes. Een precisie werkje. Wanneer het frame klaar is, worden ze bedekt met doorschijnende zijde, wat subtiel wordt beschilderd met gekleurde inkt.

Paris Paris

Mocht je nu een keer in Parijs zijn, ga dan even langs bij een Petit Pan winkel. Je kijkt je ogen uit! Een explosie van kleur. Je ziet dekentjes, behangpapier, stoffen en zoveel meer. De stoffen kun je per meter kopen of als een coupon. Je wordt er echt een beetje hebberig van.

Bij Kind zo blij verkopen we de handgemaakte decoratie + de lampen.