Snelle verzending 1-2 dagen | Spaar voor korting

Nieuwsgierig naar dit merk? Petit Pan

Nieuwsgierig naar dit merk? Petit Pan

Hou je van vrolijke kleuren en zoek jij een echte eye-catcher in huis? Lees dan snel verder over ons nieuwe merk Petit Pan. Mobielen, lampen, stoffen, kinderkleding, behangpapier en decoratie. Petit Pan houdt van felle kleuren om van elke dag een feestje te maken. Een creatief merk wat de magie voor kinderen en volwassenen een beetje terugbrengt.

De wat, hoe en waar

Pan & Mirjam zijn een setje en hebben sinds 2002 het merk Petit Pan samen opgericht.
Pan komt uit Welfang uit de provincie Shandong. Een familie die vliegers maakten. Het maken van vliegers werd doorgeven van vader op zoon. Voor Petit Pan vloog Pan met vliegers op festivals over de hele wereld. Tegenwoordig kan Pan bij Petit Pan zijn creativiteit uiten door de mooiste creaties te ontwerpen.
Mirjam organiseerde voor Petit Pan kunstworkshops voor kinderen. Tegenwoordig ontwerpt ze de kleuren en patronen om het dagelijks leven leuker te maken. Plezier hebben om iets moois te creëren en het over te brengen naar kind of volwassene.

Hoe wordt de decoratie gemaakt?

De bamboe worden in de lengte doorgesneden. Ze worden vervolgens verhit om ze in de vorm van een bloem, walvis of wolk te vormen. De kleine bamboe staafjes worden met elkaar verbonden door zeer kleine touwtjes. Een precieze werkje. Wanneer het frame klaar is worden ze bedekt met doorschijnende zijde, wat subtiel wordt beschilderd met gekleurde inkt.

Mocht je nu een keer in Parijs zijn, ga dan even langs bij een Petit Pan winkel. Je kijkt je ogen uit!  Een explosie van kleur. Je ziet dekentjes, behangpapier, stoffen en zoveel meer. De stoffen kun je per meter kopen of als een coupon. Je wordt er echt een beetje hebberig van.

Bekijk onze collectie van Petit Pan aan decoratie, lampen en mobielen hier.

Categorieën: